mclb logo vjmo logo

VJMO - MCLB e-nieuws
Nieuws 15/02/2024


sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor

MEDEWERKERS GEVRAAGD!

Wenst u mee te werken aan de verdere groei binnen de federaties VJMO-MCLB? Ook u bent welkom want zonder goede medewerkers geen goede werking van een federatie. Nieuw jong bloed in combinatie met jarenlange ervaring is de ideale mix voor de toekomst.

Wij hebben nood aan medewerkers voor buitendienst om het geheel in goede banen te leiden. Zegt dit je iets? Neem dat spoedig contact op via het secretariaat op het nummer: 055 30 14 64

**********

WE TELLEN AF ...

4 weken en de start 2024 is een feit. Maak jullie vergunning NU in orde voor de eerste cross die je wilt rijden! Ter plaatse in orde maken vraagt geduld en tijd ... Niet volledig in orde = DAGVERGUNNING aan € 28,00! Zeg niet: we wisten dat niet ... een verwittigd piloot is er tien waard!

VJMO: BE 38 7512 0929 0472 of MCLB: BE 49 7512 0929 0371

Hier nogmaals de link voor downloaden vergunningspapieren:

https://www.mclb-vjmo.be/jaarvergunning 

**********

SPORTMEDISCHE KEURINGEN

Gezien de beperktheid van afspraken die de sportartsen aannemen is het aangewezen uw afspraak snel te maken. Bij sommige artsen zijn er al wachtlijsten van de aantal weken, zelfs een maand.

Uw vergunning 2024 is pas in orde na het binnensturen van uw aanvraag met afgelegde medische keuring en betaling.

Zonder medische keuring zal er als jaarvergunninghouder uitsluitend kunnen deelgenomen worden op basis van een dagverzekering.

**********

INDIENEN VERGUNNINGEN 2024

Piloten die hun vergunning in PDF (niet als foto!) doormailen naar het secretariaat hoeven die niet nog eens per post op te sturen. De werking van De Post laat de wensen over ... Veel briefwisseling gaat verloren!

Het secretariaat staat ter beschikking tijdens de openingsuren per telefoon.

Ook buiten de openingsuren kan men contact opnemen met het secretariaat, maar niet altijd is er iemand aanwezig. Gelieve niet te bellen tijdens het weekend voor 10 uur.

Er dient een dikke week gerekend te worden tot afgifte van vergunning na ontvangst van documenten EN betalingGelieve hiermee rekening te houden als u wenst te gaan trainen...

**********

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR WAT U ALS VERGUNNINGHOUDER VERZEKERD BENT:

- U bent verzekerd voor persoonlijke ongevallen op de wedstrijd;

- U bent verzekerd voor persoonlijke ongevallen op training op oefencircuits;

- Er is géén beperking in medische kosten;

- Keuze uit verschillende verzekeringsformules met dekkingen hoger dan de verplichte dekkingen van de minimum voorwaarden “Sport Vlaanderen”.

IN OPTIE (B.A.)

- U bent óók verzekerd in burgerrechtelijke aansprakelijkheid op training. (indien u deze optie hebt onderschreven). Dit wil zeggen, dat als u bijvoorbeeld controle verliest over uw moto en deze gaat door de omheining en uw moto komt tegen een persoon terecht; of tegen een voertuig geparkeerd op 10 m. afstand, dan bent u daarvoor verzekerd zodat de tegenpartij de kosten niet bij u persoonlijk kan terugvorderen;

- U bent óók verzekerd voor persoonlijke ongevallen op trainingen georganiseerd in het buitenland, bijvoorbeeld als u op verlof gaat naar Spanje en daar op circuits gaat rijden (data en plaatsen op voorhand door te geven een het secretariaat via mail);

- U bent óók verzekerd in burgerrechtelijke aansprakelijkheid op trainingen georganiseerd in het buitenland;

**********

KOMENDE WEDSTRIJDEN ...

16-17 maart 2024 te STEKENE

23-24 maart 2024 te WACHTEBEKE

30-31 maart 2024 te EVERGEM

06-07 april 2024 te SINAAI


sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor